WiFi dla klientów we wszystkich sklepach sieci Kaufland

Wrocław, 29 listopada 2017 roku

Od początku grudnia klienci sklepów Kaufland będą mogli korzystać z darmowego bezprzewodowego dostępu do Internetu.

Darmowe WiFi dla klientów działa już w wybranych sklepach sieci, a na początku grudnia z dostępu do Internetu będą mogli korzystać klienci wszystkich 206 marketów Kaufland w Polsce.

Kaufland cały czas się zmienia - sukcesywnie modernizujemy nasze sklepy, odświeżając ich wygląd oraz wdrażając nowoczesne i przyjazne dla środowiska wyposażenie. W nowych sklepach i wybranych modernizowanych marketach wprowadzamy strefę kawiarniano-gastronomiczną. Udoskonaliliśmy także naszą gazetkę reklamową, która co tydzień trafia do 6 milionów gospodarstw domowych w Polsce. Teraz oferujemy klientom darmowy, bezprzewodowy dostęp do Internetu. Zmieniamy się, aby stale poprawiać wygodę i komfort zakupów naszych klientów - mówi Marcin Łojewski, Wiceprezes Zarządu Kaufland Polska.

Opracowane rozwiązanie ułatwi klientom także dostęp do bezpłatnej aplikacji Kaufland, dzięki której można skorzystać ze specjalnych ofert promocyjnych, stworzyć listę zakupów czy na podstawie zamieszczonych przepisów przygotować pyszne dania z użyciem produktów oferowanych przez Kaufland.