Kaufland dziękuje swoim dostawcom

Wrocław, 29 marca 2018 roku

W tym roku sieć Kaufland w całej Europie obchodzi swoje 50. urodziny. Od początku istnienia firma stawia na jakość i świeżość oferowanych produktów, dlatego to właśnie świeżość była hasłem przewodnim tegorocznych obchodów. Przy okazji jubileuszu Kaufland nie zapomina o swoich partnerach biznesowych.

Sukces firmy Kaufland nie byłby możliwy bez solidnych dostawców. Kaufland ma tego świadomość i cieszy się z możliwości realizacji wspólnych celów wraz ze swoimi partnerami. Sieć niezmiennie chce pracować ze swoimi dostawcami nad tym, aby klienci sklepów Kaufland jeszcze bardziej byli zadowoleni z oferowanego asortymentu.

Warto wspomnieć, że w związku z jubileuszem 50-lecia sieć przygotowała dla swoich klientów wiele interesujących ofert, a także konkursów i loterii. Największą atrakcją była loteria paragonowa z główną nagrodą 50 000 zł. W konkursach przygotowanych przez Kaufland do wygrania były także m.in. wycieczki do Paryża czy Meksyku, vouchery do SPA, sprzęt kuchenny oraz inne nagrody rzeczowe.