Rozszerz swoją rzeczywistość z siecią Kaufland

Wrocław, 6 listopada 2018 roku

Gazeta reklamowa, która angażuje klientów? Kaufland znalazł na to sposób. W tym tygodniu sieć zaprezentuje nową gazetę 3D! Dzięki niej klienci będą mogli zapoznać się z aktualną ofertą sklepu i w łatwy sposób uzyskać dostęp do dodatkowych, atrakcyjnych materiałów. Specjalna gazeta dostępna będzie w sieci już od 8 listopada. Życzymy miłej lektury.

Kaufland wprowadza nowy format gazety reklamowej. Oprócz standardowych informacji o aktualnej ofercie, na klientów czeka szereg dodatkowych materiałów dostępnych za pośrednictwem dedykowanej, darmowej aplikacji ,,Kaufland - Gazetka 3D’’. Dzięki niej, klienci będą mogli obejrzeć specjalne filmy, zdjęcia czy modele różnych produktów, które z pewnością ułatwią wybór. Ponadto klienci mogą spodziewać się także atrakcyjnych dodatków w postaci unikalnych przepisów kulinarnych i wielu innych ciekawostek dotyczących zastosowania poszczególnych produktów.

Przy pomocy aplikacji, przeglądanie papierowej gazety sieci Kaufland stanie się wyjątkowo atrakcyjne. Wybrane produkty oznaczone będą ikoną smartfona i napisem „Zeskanuj w aplikacji Gazetka 3D”.

Nowa aplikacja będzie dostępna na App Store oraz w Google Store. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce Kaufland - Gazetka 3D i pobrać aplikację na swój telefon. Do działania aplikacji wymagane jest połączenie z internetem. Regulamin aplikacji dostępny jest na www.kaufland.pl/gazetka3d.