Kaufland z ofertą dla prawdziwych smakoszy

Wrocław, 14 grudnia 2018 roku

Wyśmienite przystawki, wyborne wędliny i sery, najwyższej jakości specjały mięsne, a na dodatek wykwintne desery i słodycze. Przed Świętami w marketach Kaufland na terenie całej Polski dostępne są wyjątkowe produkty marki EXQUISIT.

Kaufland zadbał o najbardziej wyrafinowane gusta kulinarne swoich klientów. Wyszukane wędliny, przystawki, serowe specjały EXQUISIT sprawią, że każdy z klientów sieci stworzy wyjątkową ucztę w domowym zaciszu. Przy wyborze asortymentu eksperci sieci Kaufland kierowali się nie tylko smakiem, ale także badali pochodzenie poszczególnych składników i wyrobów oraz przyglądali się sposobom ich produkcji. Pod uwagę brano także czas dojrzewania poszczególnych składników. A wszystko to po to, aby produkty EXQUISIT wyróżniały wykwintny smak i wysoka jakość

W marketach można znaleźć między innymi filet z dzikiego łososia wędzonego na zimno, szynkę suszoną Prosciutto Di Parma, wyśmienite salami Con Finocchio a także mnóstwo pysznych deserów i słodyczy, które mogą stać się doskonałym pomysłem na prezent dla rodziny i przyjaciół. Produkty EXQUISIT gwarantują wyrafinowane doznania kulinarne. To marka produktów inspirowana maksymą francuskiego pisarza Francois de La Rochefoucauld: „Jedzenie jest potrzebą, a smakowanie – sztuką!”.

Pełną ofertę produktów marki EXQUISIT można znaleźć na stronie www.kaufland.pl oraz w aktualnych gazetkach promocyjnych. Sieć Kaufland przygotowała także przepisy z użyciem wykwintnych produktów.