Rusza wielka wyprzedaż w sklepach Kaufland

Wrocław, 17 maja 2019 r.

Kaufland hucznie świętuje rok współpracy z programem PAYBACK. Z tej okazji sieć przygotowała specjalną wyprzedaż, która obejmuje aż 75 produktów. Oferta jest ważna od 16 do 22 maja br.

Ceny niektórych produktów zostały obniżone nawet do 50 procent. Specjalna oferta z pewnością zaciekawi miłośników gotowania. Gofrownicę czy opiekacz do kanapek można kupić za 29,99 zł, a minipiekarnik za 79,99 zł. W ofercie znajduje się także m.in. bezprzewodowy czajnik elektryczny za 26,99 zł oraz komplet trzech emaliowanych garnków za 79,99 zł. Na półkach sklepów Kaufland w niższej cenie klienci znajdą także szybkowar, krajalnicę elektryczną, garnki, patelnie czy talerze.

Wyprzedażowa oferta zainteresuje także tych, którzy lubią spędzać czas na świeżym powietrzu. Fani grillowania zwrócą uwagę na grill gazowy za 399,90 zł i grill okrągły na baterie za 199,90 zł. Składany pawilon za 269,90 zł pozwoli miło spędzić czas w ogrodzie i schować się przed słońcem lub deszczem. W zadbaniu o jego idealny wygląd pomoże podkaszarka elektryczna Bosch za 119 zł oraz nożyce Bosch do trawy i krzewów za 279 zł. Dla tych, którzy planują wyjazd nad morze Kaufland przygotował osłony plażowe i namiot plażowy, które osłonią przed wiatrem i zapewnią prywatność.

Wielka wyprzedaż obejmuje także ubrania, buty, akcesoria samochodowe oraz liczne produkty, które są potrzebne w każdym domu, takie jak m.in. suszarka balkonowa, żelazko czy mop obrotowy.

Obejmująca w Polsce 212 marketów sieć Kaufland i multiparnerski program PAYBACK rozpoczęli współpracę z końcem kwietnia 2018 roku. Dzięki tej inicjatywie Kaufland ma możliwość zapewnienia klientom dodatkowych benefitów, które obok ceny oraz jakości oferowanych produktów i usług mają duży wpływ na decyzje zakupowe Polaków. Pierwszy rok współpracy Kauflandu z PAYBACK można uznać za duży sukces. W tym czasie aż 4,7 mln klientów posłużyło się kartą PAYBACK w sklepach Kaufland. Jak wynika z danych sieci, posiadacze kart PAYBACK w ciągu roku funkcjonowania programu, wykorzystali ponad 1,2 miliarda punktów, co przełożyło się na realne oszczędności rzędu 12 milionów złotych.

Oferta ważna jest do 22 maja lub do wyczerpania zapasów. Szczegóły promocji dostępne są w gazetce reklamowej oraz na stronie www.kaufland.pl.