Sięgnij po tysiące punktów – oszczędzaj w Kauflandzie z aplikacją PAYBACK!

Wrocław, 9 września 2020 r.

Ponad 30 mln złotych zaoszczędzili już klienci sklepów Kaufland robiący zakupy z kartą PAYBACK, wymieniając zebrane punkty na zakupy. We wrześniu okazji do oszczędzania będzie jeszcze więcej. Dzięki nowej promocji przygotowanej wspólnie przez Kaufland i PAYBACK, posiadacze kart PAYBACK mogą zyskać nawet 20 zł na start. Akcja promocyjna trwa do 30 września.

20 zł na start!

Na zakończenie wakacji Kaufland i PAYBACK przygotowali dla klientów nową promocję, dzięki której mogą oni zyskać nawet 20 zł. Jak to zrobić? To proste! Wystarczy pobrać aplikację PAYBACK na swój smartfon i aktywować specjalny kupon na 1500 punktów dostępny tylko w aplikacji, a następnie spełnić warunki w nim wskazane. Już za samo pobranie aplikacji PAYBACK uczestnik otrzyma 500 punktów. Kolejne 1500 punktów uzyska natomiast po spełnieniu warunków wskazanych w kuponie.

Tym prostym sposobem można zgarnąć aż 2000 punktów, czyli równowartość 20 zł na zakupy w sklepach Kaufland. Akcja promocyjna trwa do 30 września.  Szczegóły akcji, w tym regulamin i zasady dostępne są na stronie www.kaufland.pl/PAYBACK/payback.html.

Oszczędności przez cały rok

Atutem Programu PAYBACK są realne oszczędności. Klienci mogą wymieniać zgromadzone punkty na zakupy w sklepach Kaufland – każde 100 punktów to równowartość złotówki. W ciągu 2 lat funkcjonowania Programu PAYBACK w Kauflandzie posiadacze kart PAYBACK oszczędzili w ten sposób ponad 30 mln złotych – mówi Karolina Olszewska, dyrektor ds. kampanii CRM w sieci Kaufland.

W Kauflandzie klienci mogą zbierać punkty PAYBACK łatwo i szybko – wystarczy okazywać kartę PAYBACK podczas codziennych zakupów. Każde wydane 3 zł to jeden punkt. Co więcej, przez cały rok czeka na nich wiele dodatkowych okazji, by zbierać je jeszcze szybciej m.in. dzięki kuponom dostępnym w aplikacji PAYBACK czy podczas akcji promocyjnych. Dlatego warto pobrać aplikację PAYBACK na swój telefon, by mieć kartę zawsze przy sobie i na bieżąco dowiadywać się o wszystkich korzyściach przygotowanych dla uczestników Programu – mówi Katarzyna Grzywaczewska, Marketing Director PAYBACK Polska.

Oprócz możliwości wykorzystania punktów podczas płatności za zakupy w sklepach Kaufland i u wybranych partnerów Programu właściciele kart PAYBACK mogą także wymieniać je m.in. na atrakcyjne nagrody rzeczowe, vouchery i karty podarunkowe, a nawet wesprzeć nimi program dożywiania dzieci PAJACYK.

Punkty PAYBACK można zbierać w 2 000 miejsc, w tym 250 sklepach online. Wykaz partnerów, a także szczegółowe informacje na temat Programu PAYBACK w Kauflandzie można znaleźć na stronie internetowej: www.kaufland.pl/PAYBACK/payback.html.