Miesiąc dodatkowych oszczędności w sklepach Kaufland z punktami PAYBACK

Wrocław, 15 października 2020 r.

Najbliższy miesiąc  to jeszcze więcej oszczędności w sklepach Kaufland. Dzięki nowej promocji przygotowanej przez Kaufland i PAYBACK użytkownicy kart PAYBACK mogą zyskać 10 zł w punktach na zakupy w sklepach sieci. Akcja promocyjna trwa do 14 listopada.

Co zrobić aby zyskać dodatkowe środki na zakupy? Wystarczy w okresie trwania promocji „Jeszcze więcej punktów PAYBACK w Kauflandzie!”, od 15 października do 14 listopada, odebrać kupon z paragonem lub w aplikacji PAYBACK i czterokrotnie zrobić zakupy o wartości wskazanej na kuponie. Po spełnieniu tych warunków uczestnik otrzyma 1000 punktów PAYBACK, czyli równowartość 10 zł na zakupy w sklepach Kaufland. Szczegóły akcji, w tym regulamin i zasady, dostępne są na stronie www.kaufland.pl/PAYBACK/.

W Kauflandzie klienci mogą zbierać punkty PAYBACK łatwo i szybko – wystarczy okazywać kartę PAYBACK podczas codziennych zakupów. Każde wydane 3 zł to jeden punkt. Zgromadzone punkty można wymieniać na zakupy w sklepach Kaufland – każde 100 punktów to równowartość złotówki. W ciągu ponad dwóch lat funkcjonowania Programu PAYBACK w Kauflandzie już ponad 7 milionów klientów zebrało punkty PAYBACK, robiąc zakupy w sklepach sieci. Wymieniając punkty na zakupy, klienci zaoszczędzili już 35 mln złotych.

Oprócz możliwości wykorzystania punktów podczas płatności za zakupy w sklepach Kaufland i u wybranych partnerów Programu jego uczestnicy mogą także wymieniać je m.in. na atrakcyjne nagrody rzeczowe, vouchery i karty podarunkowe, a nawet wesprzeć nimi program dożywiania dzieci Pajacyk.

Punkty PAYBACK można zbierać w 2 000 miejsc, w tym 250 sklepach online. Szczegółowe informacje na temat Programu PAYBACK w Kauflandzie można znaleźć na stronie internetowej: www.kaufland.pl/PAYBACK

Karina Galli, Justyna Kalinowska
38 Content Communication