Zakupy online w sieci Kaufland od teraz także w Ząbkach

Wrocław, 17 grudnia 2020 r.

Współpraca Kaufland z Everli umożliwia klientom sieci zamawianie produktów online wraz z dostawą wprost pod drzwi swojego domu. Dotychczas usługa była dostępna w 17 miastach, ale ich lista sukcesywnie się wydłuża. Od środy 16 grudnia zakupy online w sieci Kaufland będzie można robić także w Ząbkach, przez co zwiększy się obszar realizowanych zamówień w okolicach Warszawy.

Internetowa sprzedaż produktów to ukłon w stronę klientów, którzy chcą szybko i bezpiecznie zrobić zakupy bez wychodzenia z domu. Usługa spotkała się z dużym zainteresowaniem we Wrocławiu, a następnie w 16 innych miejscowościach. W związku z tym sieć Kaufland postanowiła poszerzyć zakres współpracy z Everli. Od środy 16 grudnia obszar dostawy w okolicach Warszawy obejmie również Ząbki, Zielonkę oraz Marki (poza Strugą i Pustelnikiem).

Bezpieczne zakupy na szybko lub z dużym wyprzedzeniem

Everli realizuje dostawy od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-23:00 w promieniu ośmiu kilometrów od wybranego marketu. Wystarczy skorzystać z serwisu www.everli.pl lub z aplikacji mobilnej Everli (dostępnej zarówno w Google Play, jak i App Store), wybrać Kaufland, a następnie skompletować zamówienie – klienci mają do wyboru ponad 4000 produktów. Standardowa dostawa kosztuje 9,90 zł. Zamówienie może dotrzeć pod wskazany adres nawet w trzy godziny. Klient wybiera jednak samodzielnie preferowany termin dostawy. Usługa pozwala na zamówienie produktów nawet z siedmiodniowym wyprzedzeniem.

Karina Galli, Justyna Kalinowska
38 Content Communication