Kaufland zaprasza klientów do zmodernizowanego sklepu w Brodnicy

Wrocław, 02.06.2022

Sklep Kaufland w Brodnicy przeszedł modernizację, w ramach której wprowadzono wiele udogodnień ułatwiających klientom dokonywanie zakupów. W placówce pojawiła się m.in. Strefa Świadomego Odżywiania, kasy samoobsługowe, odnowiony punkt informacji klienta oraz automat do przyjmowania kaucjonowanych szklanych butelek. Dla osób, które odwiedzą zmodernizowany sklep, sieć przygotowała atrakcje i wyjątkową ofertę promocyjną.

Materiały prasowe Kaufland

W zmodernizowanym sklepie w Brodnicy klienci mogą korzystać z wielu cyfrowych rozwiązań. Należą do nich m.in. nowoczesne panele dotykowe, które pozwalają zarejestrować kartę Payback, sprawdzić stan punktów i aktywować specjalne kupony, a przy ladzie obsługowej zapoznać się ze składem produktów oferowanych na wagę. W markecie odnowiono także ladę obsługową, przy której można zakupić świeże i starannie dobrane produkty mięsne, sery i gotowe przekąski, a także skorzystać z fachowej porady personelu. Sklep wyposażono również we własną wędzarnię, co z pewnością ucieszy miłośników aromatycznych produktów mięsnych wędzonych na miejscu. W placówce znajduje się Strefa Świadomego Odżywiania, w której klienci znajdą produkty przeznaczone dla osób z konkretnymi potrzebami żywieniowymi, w tym artykuły z niską zawartością cukru, produkty bezglutenowe, a także wegańskie i wegetariańskie. Dla wygody osób preferujących płatności bezgotówkowe zamontowano kasy samoobsługowe. W sklepie wyremontowano także toalety i pomieszczenie dla matki z dzieckiem oraz zamontowano nowe szafki depozytowe. Osoby chcące skorzystać z pomocy personelu otrzymają wsparcie w odnowionym punkcie informacji klienta. Na terenie całego marketu kupujący mają także dostęp do darmowego Internetu.

Z troski o środowisko naturalne w sklepie Kaufland wdrożono szereg rozwiązań przyjaznych planecie – w nowym markecie zainstalowano energooszczędne oświetlenie LED. Klienci, którzy do tej pory oddawali kaucjonowane butelki w punkcie informacyjnym, od teraz będą mogli zrobić to za pomocą specjalnego automatu, który po zwróceniu butelek wygeneruje bon do wykorzystania na zakupy w sklepach sieci.

Atrakcje z okazji otwarcia

W odnowionym sklepie Kaufland przygotował specjalne atrakcje dla kupujących. Jedną z nich jest konkurs Koło Szczęścia, w którym można wziąć udział w czwartek 2 czerwca, w godzinach 10:00-18:00, okazując paragon za zakupy o wartości minimum 100 zł. W puli nagród są przede wszystkim produkty marek własnych Kaufland, takich jak K-Favourites (produkty spożywcze z wyselekcjonowanych składników), K-Bio (żywność ekologiczna), Liv&Bo (artykuły dekoracyjne inspirowane Skandynawią) oraz bevola (artykuły do pielęgnacji i higieny dla całej rodziny). Ponadto w dniach 2-8 czerwca klienci zmodernizowanej placówki będą mogli skorzystać z atrakcyjnej oferty promocyjnej –  ceny wybranych produktów zostały obniżone nawet o 40 procent.